Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Κανένας στους δρόμους!!!

Τώρα σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση είναι ευκαιρία να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι. Η μύγα από το γάλα. Ο καφές από το κατακάθι. Η τρίχα από τη σούπα. Και ούτω καθεξής.

Τώρα με τα νέα μέτρα, θα δημιουργηθεί η ευκαιρία να μπει μια τάξη στην Ελλάδα. Να σταματήσει αυτή η ανοργανωσιά και η ασυδοσία που επικρατούσε και να ξημερώσουν καλύτερες μέρες. Μέρες που θα ωφεληθούν οι άξιοι και θα τιμωρηθούν τα λαμόγια.

Τώρα είναι κρίσιμο να διαχωρίσουμε τη θέση μας από ό,τι παλιό και φαύλο. Τα νέα μέτρα έχουν τρομοκρατήσει τους προνομιούχους. Τρέμουν ότι ήρθε το τέλος των ημερών που ζούσαν πλουσιοπάροχα εις βάρος σου. Και για να διαφυλάξουν τα συμφέροντά τους θα βγουν στους δρόμους. Θα κάνουν πορείες, απεργίες, θα πλακώνονται με τα ΜΑΤ, θα βεβηλώνουν ιερά κτίρια όπως το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ κλπ. Εμείς οι σωστοί όμως ξέρουμε πως όλοι αυτοί έχουν για χρόνια σπαταλήσει τα λεφτά του κράτους εις βάρος μας.

Γι'αυτό λοιπόν στις ταραγμένες μέρες που έρχονται, διατράνωσε την επι χρόνια τιμιότητά σου: κάτσε σπίτι σου. Οι σωστοί και νόμιμοι πολίτες αυτή την περίοδο πρέπει να χαίρονται. Οι άτιμοι και φαύλοι, τα γνωστά λαμόγια, όλοι οι κάτοχοι Cayenne και φουσκωτών θα βγουν στους δρόμους να διαμαρτυρηθούν. Εσύ κάνε τη διαφορά. Μη μασήσεις. Δείξε το πρόσωπο της άλλης Ελλάδας, της οργάνωσης, της τιμιότητας, της αξιοκρατίας. Αυτής που θα έρθει ΜΟΝΟ αν κάτσεις ήσυχος στον καναπέ σου.

Κι αν τύχει και ζοριστείς και λίγο, κάνε κράτει. Όταν έρθει η Βασιλεία των Άξιων θα ανταμοιφθείς.


2 σχόλια:

You Pay Your Crisis είπε...

Τα ειδες τα λαμογια τους συνταξιουχους; Κανανε πλαστικη να φαινονται 70-αρηδες 80-αρηδες, ενω αν προσεχες καλα ολοι σαρανταρηδες ήταν. Αυτοι βουλιαξαν τη χωρα...

Μεσα xavier μου. Αυριο ολοι μεσα με σφραγισμενα πορτοπαραθυρα.

Xavier είπε...

Έκατσα μέσα και δικαιώθηκα. Μαζί με όλους αυτούς τους αλήτες που βγήκαν στους δρόμους, έκαναν απεργία και οι δημοσιογράφοι. Οι οποίοι όλοι ξέρουμε ότι είναι προνομιούχα λαμόγια.